Kérdésed van az oldallal kapcsolatban? Bizonytalan vagy valamiben a hirdetéseinkkel kapcsolatban? Kérdezz tőlünk!

Regisztrálni többféleképpen tudsz az oldalra. A főoldalon a jobb felső sarokban található arc ikonra kattintva, vagy a Regisztráció oldalon. Használd közösségi fiókjaidat, vagy e-mail címedet. Ha többet szeretnél megtudni, olvasd el segítségünket!

A regisztrációt követően automatikusan be tudsz lépni az oldalra, a főoldalon, a térkép fölött található ikonra kattintva, valamint a Belépés oldalon keresztül.

A hirdetésfeladás minden regisztrált felhasználónak ingyenes. Ha szeretnéd még jobban kiemelni hirdetésed, kérd az ügyfélszolgálat segítségét!

Ha nálunk hirdeted eladó haszonállatodat, egy igényes, célzott közönségnek szóló oldalon teszed. Részletes keresőnkkel könnyebben rábukkannak hirdetésedre az érdeklődők.

Néhány perc alatt feltöltheted haszonállat hirdetésed a jobb felső sarokban található +HIRDETÉSFELADÁS gombra kattintva!

Igen, ha van több eladó haszonállatod, feltöltheted őket ingyenesen.

A feltöltés után kolléganőnk ellenőrzi a kitöltött adatok helyességét, és utána kerül aktiválásra a hirdetés. Ez esetenként beletelhet pár órába, előre is köszönjük a türelmedet!

Érdemes a lehető legtöbb információt megadni az eladó állatról, mert így a részletes keresőnk könnyebben adja ki találatnak egy-egy keresés során.

Természetesen van lehetőség a módosításra. A jobb felső sarokban az arc ikonra kattintva éred el saját profilodat, azon belül is a hirdetéseid szerkesztőfelületét is.

Ha szeretnéd hogy a főoldalon, kiemelt helyen jelenjen meg haszonállat hirdetésed, keresd fel Ügyfélszolgálatunkat.

Kíváncsi vagy másra is? Küldj nekünk üzenetet!